T 0495 71 49 08

E simone.van.baal@telenet.be

 

 

Simone Van Baal Santokh Kaur

Sat nam,

Ik ben Santokh en ondertussen al 15 jaar bezig met kundalini yoga. De voorbije 8 jaar geef ik les in en om het Leuvense en heb ik van dichtbij mogen mee maken hoe kundalini yoga velen hielp om gelukkiger en gezonder te leven. Ik heb mogen zien hoe het mensen inspireerde om zelf leerkracht te worden en ben nu deel van een groeiende gemeenschap van yogi's. De Leuven Sangat. Nog dagelijks ben ik dankbaar voor de kracht en wijsheid die kundalini yoga schenkt.

Mijn manier van lesgeven bestaat eruit om je zoveel mogelijk zelf te laten ervaren wat yoga voor jou kan doen door je aandacht te vestigen in het hier en nu en je te leren kijken, luisteren en voelen zonder te oordelen.

Op die manier krijg je een eerlijke relatie met jezelf en voel je meer verbinding met je eigen processen en de wereld waarin je leeft.

Ik ben opgeleid als Shiatsu therapeut en heb Ayurveda gestudeerd. Voor yogigoesonholiday organiseer en begeleid ik yoga vakanties en samen met Hari Avtar ontwikkelen we workshops voor kinderen, groepen of mensen met een beperking. Op maat gemaakt vanuit een spelende, intuitieve plek maar gedragen door de yogische principes.

Love&light to all! x